Új guild questek==> több waiting quest
5 posters
HUSS_TSO_GUILD :: Guild Fórum :: Egyéb :: Ötletbörze
1 / 1 oldal
Új guild questek==> több waiting quest
Sziasztok!
Ahogy láttam az új guild questek sokkal nehezebbek. Sokkal alacsonyabb szinteken is kell már advokat csinálni, és ez sokkal hosszabb teljesítési időket jelent, ami miatt több waiting gq lesz. Ezért arra gondoltam, hogy meg kéne egyezni valami határidőben, miután (ha nincs kész a gq) DaSavarez törli az adott küldetést. Így nem lenne az, hogy beragadunk egy-egy nehezebb küldetésnél, és sokan várnak amíg tudják csinálni a küldiket. Várom a hozzászólásokat, hogy ez jó ötlet-e és esetleg, hogy mennyi idő legyen ez a határidő ha lesz. Én személy szerint 1-2-3 napra gondoltam.
Ahogy láttam az új guild questek sokkal nehezebbek. Sokkal alacsonyabb szinteken is kell már advokat csinálni, és ez sokkal hosszabb teljesítési időket jelent, ami miatt több waiting gq lesz. Ezért arra gondoltam, hogy meg kéne egyezni valami határidőben, miután (ha nincs kész a gq) DaSavarez törli az adott küldetést. Így nem lenne az, hogy beragadunk egy-egy nehezebb küldetésnél, és sokan várnak amíg tudják csinálni a küldiket. Várom a hozzászólásokat, hogy ez jó ötlet-e és esetleg, hogy mennyi idő legyen ez a határidő ha lesz. Én személy szerint 1-2-3 napra gondoltam.
Epera- Tag
Re: Új guild questek==> több waiting quest
igen kellene egy időlimit a teljesítéshez
a gondom az hogy pl most kezdtünk egy 8 napos advot
ha megint adv lesz a guilden azt nem tudod megcsinálni még nem végzel az elkezdett advval. ez sok problémát okozhat majd
hali screin
a gondom az hogy pl most kezdtünk egy 8 napos advot
ha megint adv lesz a guilden azt nem tudod megcsinálni még nem végzel az elkezdett advval. ez sok problémát okozhat majd
hali screin
screin- Tag
Én pl már a harmadik napja kapom azt, h egy advot kell csinálni. Mindenesetre eddig megoldottam, de valóban nehezebb lett a dolog.
Eléggé idegesítő, amikor a napi quest is ugyanezt csinálja, csak megbolondítva (pl: csinálj egy advot, amin 50R-nél kevesebb esik el)
Eléggé idegesítő, amikor a napi quest is ugyanezt csinálja, csak megbolondítva (pl: csinálj egy advot, amin 50R-nél kevesebb esik el)
Pozse- Tag
Az advos gq-kat nem kötelező ám megcsinálni, nem várok senkitől lehetetlent azért kéne egy limit, hogy ne kelljen várni amíg mindenki összeszedi magát egy advhoz de nem nagyon reagáltatok a dologra sokkal több véleményt szeretnék látni.
Epera- Tag
hali,lehet hogy nevesziteok pozitivan amit most irok .de nemszeretek ugy jatszani ahogy a rendszernek bejon .tobbnyire 7vegere szoktam hagyni az adventot .persze benne vagyok abban amit mar az elottem levok irtak hogy legyen limit ,ha 1napos advent akkor igyekszem megcsinalni .es ha netann gaz akkor nem szivessen de kilepek a szovibol ,hogy ne hatrartassam a jatekot masnak
dudva82- Tag
szó sem lehet róla, hogy ilyenek miatt kilépjél egyáltalán nem hátráltatsz senkit. Azért vagyunk hogy összetartsunk
Epera- Tag
Szerintem sem egy ember miatt fog a dolog borulni. Hét közben én se vagyok túl aktív, de ahogy tudom csinálom a dolgokat.
Most pl bebuktam a krízis quest-et, pedig egy valag erőforrást gyilkoltam bele (
Most pl bebuktam a krízis quest-et, pedig egy valag erőforrást gyilkoltam bele (
Similar topics
» Folyamatban lévő játékok
» Fejlesztési napló (13/10/04) - Több hely!
» Crisis Quest - The Fallen Army
» Guild tag toborzólevél
» Magyar Guild körkép
» Fejlesztési napló (13/10/04) - Több hely!
» Crisis Quest - The Fallen Army
» Guild tag toborzólevél
» Magyar Guild körkép
HUSS_TSO_GUILD :: Guild Fórum :: Egyéb :: Ötletbörze
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.