Crisis Quest - The Fallen Army
5 posters
1 / 1 oldal
Re: Crisis Quest - The Fallen Army
Sziasztok!
Gondoltam ide irok, mivel egy ide tartozó alküldetéshez keresek partnert.
A harmadik alküldiben a 36-45 súlycsoportban kell 100 Irmával buffolni egy barátod épületeit.
Na most, hogy az a 100 Irma ne vesszen "kárba", jó lenne, ha megoldanánk, hogy egymásnak buffoljunk.
Szóval, szeretném, ha valaki tenne 100 irmát az én épületeimre lehetőleg holnapig (24.05.2013). Jelentekzhet itt, vagy csak simán elkezdheti tenni a buffokat, holnap ha online leszek visszarakom (kb 8-16 óraig). Persze ha látja, hogy 100 épületem már buffolva van, azt jelenti, hogy már valaki járt ott.
FONTOS. A küldi akkor sikerül, ha barát azaz FRIEND épületét buffolod, nem elég ha csak guild társ. Ezért én most mined guild társat is egyben meghivom barátnak. Ez ne legyen akadály
Gondoltam ide irok, mivel egy ide tartozó alküldetéshez keresek partnert.
A harmadik alküldiben a 36-45 súlycsoportban kell 100 Irmával buffolni egy barátod épületeit.
Na most, hogy az a 100 Irma ne vesszen "kárba", jó lenne, ha megoldanánk, hogy egymásnak buffoljunk.
Szóval, szeretném, ha valaki tenne 100 irmát az én épületeimre lehetőleg holnapig (24.05.2013). Jelentekzhet itt, vagy csak simán elkezdheti tenni a buffokat, holnap ha online leszek visszarakom (kb 8-16 óraig). Persze ha látja, hogy 100 épületem már buffolva van, azt jelenti, hogy már valaki járt ott.
FONTOS. A küldi akkor sikerül, ha barát azaz FRIEND épületét buffolod, nem elég ha csak guild társ. Ezért én most mined guild társat is egyben meghivom barátnak. Ez ne legyen akadály
fradiboy- Tag
Megoldottam Gabac-cal. de szerintem ide más is feltehetné az ajánlatát
fradiboy- Tag
Sziasztok.
Megoldottam kozben, tartytalan.
Nekem is olyan segitseg kellene, hogy valakinek akinek kell irma-s buff annak en szeretnem feltenni. Ott tartok ugye, hogy 100 irma buff baratokra. Irjatok legyszi, ha megoldhato, illetve azt is hogy hova tegyem. Thx
Megoldottam kozben, tartytalan.
Nekem is olyan segitseg kellene, hogy valakinek akinek kell irma-s buff annak en szeretnem feltenni. Ott tartok ugye, hogy 100 irma buff baratokra. Irjatok legyszi, ha megoldhato, illetve azt is hogy hova tegyem. Thx
TooCool- Tag
Hát skacok, én most értem oda, hogy a Sons of the Veld-et kell megcsinálnom.
Megnézem a leírást hozzá, és majdnem elfogott a sírás.
Elég durva adv.
Kicsit soknak érzem amúgy ennyit kínlódni fosos kis 250 gemért. :@
Megnézem a leírást hozzá, és majdnem elfogott a sírás.
Elég durva adv.
Kicsit soknak érzem amúgy ennyit kínlódni fosos kis 250 gemért. :@
Én tegnap fizettem be 10k exo woodot, az 6000 arany környékén van
Pozse- Tag
Sons of the veld adv-hoz keresek társat! Mert ugye az is elég, ha meghívnak és csatázol kicsit. Így csökkenteni lehet a veszteségeket...
screni- Tag
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.