PVP
+6
mhorpheus
dudva82
Szalma
FireKnight
fradiboy
Epera
10 posters
HUSS_TSO_GUILD :: Guild Fórum :: Egyéb :: Dühöngő
1 / 1 oldal
PVP
Sziasztok!
Nemtom ez erre való-e, de megkérdezem itt Várjátok már a PvP-t? (egymás gyepálása )
Nemtom ez erre való-e, de megkérdezem itt Várjátok már a PvP-t? (egymás gyepálása )
Epera- Tag
Re: PVP
Epera írta:Sziasztok!
Én várom nagyon, szerintem "jót tesz" egy játéknak ha van tét, a csapatot is jobban össze fogja kovácsolni az tuti. De nem adnak ki semmi infót róla, hogy mikor, vagy milyen formában lesz. Vagy valaki tud erről valamit?
FireKnight- Tag
Az a szerencse, hogy itt nem egymást kirablós PVP lesz, így nem lesz veszélyeztetve az, amiért eddig dolgoztunk. Engem speciel halálba bosszantana, ha arra kellene fellépnem a játékba, hogy amíg dolgozni voltam nyolcvanketten kirabolták a szigetemet és feldúlták a birodalmam.
Szalma- Tag
Egyetértünk akkor A PvP nemtom mikorra várható, most irtak egy dev diaryt, amiben szó van róla, mindjárt kirakom ide is Abban azt írják, hogy most több lehetőség van, és a nyáron próbálnak egyet megcsinálni
Epera- Tag
Epera írta:Egyetértünk akkor A PvP nemtom mikorra várható, most irtak egy dev diaryt, amiben szó van róla, mindjárt kirakom ide is Abban azt írják, hogy most több lehetőség van, és a nyáron próbálnak egyet megcsinálni
Ja-ja olvastam, bár nekem kicsit úgy jött le, hogy csinálják-csinálják és több variációjuk is van rá, de nem döntötték még el, ezért nem is tudja megmondani, hogy mikor lesz. Mindenesetre megnyugtató, hogy biztos, hogy lesz.
FireKnight- Tag
Hát a biztostól még messze van sajna ahogy olvasgattam a válaszokat a fórumon, már 2010-ben meg 2009-ben megígérték a PvP bevezetését. De tény, hogy közelbb vagyunk hozzá mint eddig
Epera- Tag
Ami késik, nem múlik és amilyen kitartóak vagyunk, simán megérjük a PVP-t Lehet, már őszülni fogunk, de akkor is megérjük
Szalma- Tag
hali ! mit jelent a PvP ?amint olvastam nem fosztogatas amit nagyon sajnallok
dudva82- Tag
lehetőség egymás megtámadására. Ugy tervezik megcsinálni, hogy ne lehessen a szigeteket megtámadni, hanem külön területeket alakítanak ki, amikért lehet majd harcolni. Ezeken bónusz dolgok lesznek, amiket nem tudok hogy mik Legalábbis a legutolsó értesítésben ilyesmit írtak. Az elég valószínű, hogy a szigeted védve lesz, mert különben sokan abbahagynák a játékot.
Epera- Tag
Én olyan is-is vagyok. Annak minden esetre örülök, hogy nem egymást kell majd lehúzni, mert akkor sztem egy hónapon belül abbahagynám a game-t az tuti.
Az jó, hogy nem a közeljövőben tervezik mert akkor elég könnyű préda lennék. Sajna mostanában nem tudok annyit játszani
Az jó, hogy nem a közeljövőben tervezik mert akkor elég könnyű préda lennék. Sajna mostanában nem tudok annyit játszani
Szintúgy én is így vagyok vele , hogy nem árt a pvp a settlersnek , csak nagyon ügyesen csinálják meg , mert tönkre is tudja tenni az egész , az EGÉSZ játékot ... ha ezt elrontják ...
az a wild zone jópofának tűnt .. valahol még régebben volt róla szó !
az a wild zone jópofának tűnt .. valahol még régebben volt róla szó !
DaSavarez- Tag
Sziasztok!
Először is mi az a "Répodre" szó, amivel válaszolni lehet
A PVP-t én is várom, dobna rajta sokat, de pont azért választottam ezt a játékot, és tartok ki mellette már régóta, mert pl. a Travianban roppantul idegesítő volt, hogy hajnali kettőkor valakinek eszébe jutott, hogy most engem ki kell fosztani, majd lerablás után mikor írtam neki, azt írta vissza, hogy neki ehhez joga van. Akkor hagytam abba, és bontottam le mindent, és töröltem magam.
El nem tudom képzelni, hogy akarják megvalósítani, én valami külön szigetet vagy "gyarmatot" tudok elképzelni, amit védeni kell jóságokért.
Először is mi az a "Répodre" szó, amivel válaszolni lehet
A PVP-t én is várom, dobna rajta sokat, de pont azért választottam ezt a játékot, és tartok ki mellette már régóta, mert pl. a Travianban roppantul idegesítő volt, hogy hajnali kettőkor valakinek eszébe jutott, hogy most engem ki kell fosztani, majd lerablás után mikor írtam neki, azt írta vissza, hogy neki ehhez joga van. Akkor hagytam abba, és bontottam le mindent, és töröltem magam.
El nem tudom képzelni, hogy akarják megvalósítani, én valami külön szigetet vagy "gyarmatot" tudok elképzelni, amit védeni kell jóságokért.
Pozse- Tag
Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen játékban, ahol nincsenek tulajdonságbeli különbségek a csapatok, egységek között milyen pvp-t tudnak kitalálni. Ez a game nem erre íródott annó! Tehát csak a számbeli fölényt tudom elképzelni, mint döntő tényezőt. Annak meg szerintem nem lenne értelme. Úgyhogy nem irigylem a fejlesztőket! Arról nem is beszélve, hogy összeereszteni mondjuk lv 50-se meg 42-es játékosokat nem lenne értelme. Aztán itt van még az a kérdés is, hogy ki mennyit költ a játékra! Mert ugye, aki pénzt áldoz, az vitathatatlan előnyt élvez azzal szemben, akinek csak az idő az egyetlen segítsége. Na mindegy, meglátjuk! Én mindenesetre nem várom a pvp-t. Én egy nyugodt ember vagyok . Annak idején a homokozóban sem vettem el senki homok formázóját, inkább szenvedő alanya voltam az ilyen atrocitásoknak!
oltibi1101- Tag
Ide írom az első megszólalásom!
Legyen nem a fő szigetet gyakó PvP!
Legyen nem a fő szigetet gyakó PvP!
lockie- Tag
HUSS_TSO_GUILD :: Guild Fórum :: Egyéb :: Dühöngő
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.